Mad, vin og tobak
Mad, vin og tobak
Klik på bestilknap for at tilføje bog til bestillingsliste
Forfatter
Titel
År
Beskrivelse
Pris:
Conrads kogebog. En snak om mad af Conrad Bjerre - Christensen
1970
Gyldendals Bogklub. 196 sider. Original hellærredsbind
65,00
Den store grundkogebog - trin for trin
Uden år
Naumann & Göbel. 256 sider. originalt bind. 4to
100,00
Frøken Jensens Bagebog
2000
Gyldendal. 56 sider. originalt bind
65,00
Frøken jensens Kogebog. Revideret og ajourført
2001
Gyldendals Bogklubber. 274 sider. Originalt bind
85,00
Gyldendals store kogebog
1956
Gyldendal. 559 sider. Originalt bind. 4to
150,00
Hvidløg. En opskriftsbog
1998
Indledning ved Sue Lawrence. 64 sider. Original bind
65,00
Mad og identiteter. Dansk Madhistorie
Uden år
Dansk Landbrugsmuseum. 156 sider. Originalt bind
85,00
Moderne Mamma
2010
Delimo/Galbani. 126 sider. Original bind
65,00
Pedros kogebog. Dans mad tilbage i køkkenet
2003
Lindhardt og Ringhof. 144 sider
65,00
Rodfrugterne. Enkel og god mad
2005
Haddock. 89 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to
85,00
Roger Vergé `s Kogebog. Ma cuisine du soleil
1981
Dansk redaktion Grete Grumme. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 241 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag. 4to
100,00
Ali - Bab
Gastronomisk Haandbog
1981
Oversat af Herman Dedichen. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 1096 sider. Originalt bind
200,00
Andersen, Jacob
Livet er ikke det værste man har. Kaffens kulturhistorie i Danmark 1665 - 2015
2007
Gyldendal. 183 sider. originalt bind
100,00
Bagger, Rigmor
Husmandskost for herremænd
1984
Forlaget Danmark. 112 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag. 4to
85,00
Bock, Sonja & Tina Scheftelowitz
Suveræne salater. Tag grøn mad ud i det blå
2010
Politikens Forlag. 220 sider. Originalt bind
100,00
Bock, Sonja og Tina Scheftelowitz
Suveræn simremad fra fad og gryde
2010
Politikens Forlag. 235 sider. Originalt bind
100,00
Bolin, Britt Sandquist
Läcker höst och vintermat
1997
Bra Böcker. 127 sider. Originalt bind. Tvær - 4to
100,00
Borser, Knut (ed.)
The Elixirs of Nostradamus. Nostradamus´ Original Recipes for Elixirs, Scented Water, Beauty Potions and Sweetmeats
1995
Bloomsbury. 162 sider. Originalt hellærrredsbind med smudsomslag
100,00
Boxer, Arabella
Krydderurter og krydderier
2000
Forlaget Søren Fogtdal. 205 sider. Originalt bind med smudsomslag
100,00
Boyhus, Else - Marie
Grisen - en køkkenhistorie
1998
Gyldendal. 118 sider. Originalt bind
100,00
Boyhus, Else - marie
Komfuralderen
1978
Historisk Kogebog Wormianum. 95 sider. Originalt bind
65,00
Boyhus, Else - Marie
Postejer og tærter
1977
Historisk Kogebog Wormianum. 75(5) sider. Originalt bind
65,00
Boyhus, Else - marie
Steg og is
1979
Historisk Kogebog. Wormianum. 78 sider. Originalt bind
65,00
Boyhus, Else - Marie
Traditionsrige retter
1975
Historisk Kogebog Wormianum. 84(5) sider. Originalt bind
65,00
Brillat - Saverin
Smagens Fysiologi
Uden år
På dansk ved Verner Seemann. Gyldendal. 2 bind. 291, 319 sider
200,00
Buhl, Bettina
Historien om danskernes mad i 15.000 år - med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger
2010
Dansk Landbrugsmuseum. 128 sider. Originalt bind
100,00
Bundgaard, Peder
Sved på panden. Amok med wok & Chili
1999
Borgen. 194 sider
85,00
Bödvarsdottir, Frida Sophia
Baking med spelt
2003
PP Forlag Norge. 89 sider. Original bind. På norsk
65,00
Bøgeskov, Pia
Gyldendals Salatbog
2001
Gyldendal. 150 sider. Originalt bind
100,00
Carlsen, Ellen
Raasyltning og anden Tidssvarende syltning. Vejledning og Opskrifter
1938
Gyldendal. 107 sider
65,00
Carlsen, Helle Brønnum
Familiemad
2004
Lindhardt og Ringhof. 262 sider. Originalt bind
65,00
Chee - Ming, Ho
Köstliche Asiatiske Küche
1994
Bassermann. 192 sider. Original bind. 4to
100,00
Choate, Judith
The Rediscovered Bean
1992
J.B. Fairfax, London. 128 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag
100,00
Christensen, Danny
The Urban Huntsman. Jagten på stilheden & det gode måltid
Uden år
Eventyrministeriet. 182 sider. originalt bind. 4to
100,00
Cordain, Loren
Stenalderkost
2011
Libris. 2. udgave. 221 sider
65,00
Countess Morphy
British Recipes. The Traditional Dishes of England, Scotland, Ireland & Wales
1948
Herbert Jenkins. 224 pages. Publisher´s cloth, no jacket
85,00
Cramer, H.B.J.
Øl og snaps
1948
Illustreret af Paul Høyrup. Gjellerup.112 sider. Heftet med smudsomslag. Uopskåret
65,00
Davidsen, Mia og Jens Toldstrup
Bogen om snaps
2010
Gads Forlag. 222 sider. Originalt bind
100,00
Diego - Dortignac, Genevieve m. fl
Til bords med Toulouse - Lautrec
1994
Gyldendals Bogklubber. 200 sider. Originalt bind med smudsomslag. Originalt bind. 4to
100,00
Eckert, Anneliese og Gerhard
Lademanns Brødbagebog
1985
Lademann. 159 sider. originalt bind
65,00
Eilertsen, Mogens
Vort kæreste værktøj. Træk af måltidets og spiseredskabernes kulturhistorie
Uden år
Branner og Korch. 192 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to
150,00
Ejlersen, Søren m. fl
Alle Aarstidernes livretter
2011
Politikens Forlag. 783 sider. Originalt bind. 4to
150,00
Ejlersen, Søren m. fl
Aarstidernes livretter
2009
Olivia. 462 sider
100,00
Engelstoft, Susanne
Klimakogebogen
2009
FDB/Gyldendal. 167 sider
100,00
Forbes, Leslie
Et bord i Toscana. Klassiske retter fra hjertet af Italien
2000
Gyldendal. 159 sider
65,00
Forbes, Leslie
Remarkable Feasts. Adventures on the Food Trial from Baton Rouge to Old Peking
1990
Bloomsbury. 224 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag
100,00
Franco, Silvana
Nemt, hurtigt, sundt
2006
Ekstra Bladets Forlag. 144 sider
65,00
Frank, Søren
Cognac
2002
Lindhardt og Ringhof. 176 sider
100,00
Fugl, Mette
Fugls føde
1996
Med fotografier af Kitte Fennestad. Aschehoug. 159 sider
100,00
Gierløff, Christian
Tobakkens Krønike. J.L. Tiedmanns Tobaksfabriks jubilæumsskrift 1778 - 1928
1928
Illustreret af Arnold Thornam. I Hovedkommisjon for Bokhandelen Gyldendal Norsk Forlag, Oslo. 243 sider. Hellærredsbind.
200,00
Gioffré, Rosalba
Frugt & søde sager. Opskrifter fra Italien
1999
Høst & Søn. 125 sider. Original bind. 4to
100,00
Goodman, Jordan
Tobacco in History
1994
Routledge.280 sider. Paperback. Navn på smudstitelblad
100,00
Granov, Torsten
En lille bog om trøfler
1996
Cultours, Aarhus. 77 sider
65,00
Hansen, Hans Jürgen
Kunstgeschichte des Backwerks. geschichte und Entwicklung der Gebäckarten und ihrer Formen
1968
Stalling, Verlag. 280 sider. originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to
200,00
Harbutt, Juliet
Kokkens bog om oste
1999
Atelier. 256 sider. originalt bind. Navn på titelblad
85,00
Helbæk, Mette
Sundt og simpelt. Opskrifter og inspiration til at spise naturlig mad
2016
Gyldendals Bogklubber. 277 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Hess, Thomas
Fiskene. Enkel og god mad
2006
Haddock. 112 sider. originalt bind med smudsomslag. 4to
85,00
Hjernøe, Anne
Annes søde syltebog
2016
Politikens Forlag. 141 sider. Originalt bind. 4to
85,00
Hjernøe, Anne
Sunde salater. 151 salater der smager og mætter
2015
Politikens Forlag. 264 sider. Originalt bind
100,00
Hoffmann, Marc A
Whisky. En spændende rejse til verdens bedste mærker og destillerier
2008
Parragon. 320 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to
150,00
Holm, Rikke
Varm på brød og lun på boller. De sprøde, de seje, de nemme og de virkelig gode
2008
Høst & Søn. 140 sider
100,00
Ingram, Christine & Jennie Shapter
Kokkens bog om brød
2001
Forlaget Atelier. 256 sider. Originalt bind
100,00
Ingram, Christine og Jannie Shapter
Kokkens bog om brød
2001
Atelier. 256 sider. Originalt bind
100,00
Joues, Claire
Til bords med Monet
1993
Gyldendals Bogklubber. 190 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to
100,00
Kjersgaard, Erik
Mad og øl i Danmarks middelalder
1978
Nationalmuseet. 217 sider. Originalt bind
100,00
Klein, Richard
Det sublime sug. Kapitler af cigarettens
1995
På dansk ved Henrik Palle.Samlerens Bogklub. 248 sider. Paperback
65,00
Knickerbocker, Peggy
Olive Oil. From Tree to Table
1997
Chronicle Books, San Fransisco. 167 sider
100,00
Knudsen, Ann Vibeke
Bornholmernes mad- en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870 - 1950 1
1991
Bornholms Museum. 80 sider
65,00
Koch, Michael & Jesper
Koch & Krone i køkkenet
2003
Danish Crown. 167 sider. Original bind
65,00
Krantz, Claes
Den svenska pipboken
1946
Walles Bokhandel, Uddevalla. 167 sider. Paperback. Uopskåret. Lille rift i omslaget
100,00
Leach, Alison og Jane Lewis
Fiberkogebogen
1989
Clausens Bøger. 127 sider. Original bind. 4to
65,00
Loewe, Walter
Petum Optimim
1990
Norma Publishers, borås. 231 pages. Original cloth with dust jacket. 4to
200,00
Meyer, Claus
Lidt men godt om chokolade
2001
Gyldendal. 82 sider. Original bind
65,00
Meyer, Claus
Mad i Norden. Smagen af Danmark
2008
Lindhardt og Ringhof. 231 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Meyer, Claus
Året rundt i Meyers køkken. Jubilæumsudgave
2014
Lindhardt og Ringhof. 203 soder. Originalt bind. 4to
100,00
Meyer, Claus m. fl
Ny Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden
2012
FDB. 149 sider. Originalt bind
100,00
Meyer Nielsen, Claus
Året rundt i Meyers køkken
1995
Bogklubben 12 Bøger. 197 sider. Original bind. 4to
100,00
Mikkelsen, Keld Fuglsang og Jørn Ørum - Nielsen
Til bords på Ærø. Øen rundt af køkkenvejen
2002
Forlaget Vesteraas. 47 sider
65,00
Mink, Miisa
Nordisk bagebog. Sikre vindere til morgen, middag og kaffebord
2011
Ægidius Publishing. 142 sider. Originalt bind
100,00
Nilsson, Mats - Eric
Smakernes återkomst. När maten följer årstiderna
2011
Ordfront, Stockholm. 235 sider. Originalt halvlærredsbind
100,00
Oliver, Jamie
Det er mere bar´ mad
2004
PP Forlag. 285(3) sider. Paperback
85,00
Oliver, Raymond
Kogekunst
Uden år
Skandinavisk Bogforlag, Odense. 780 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag og kassette
100,00
Olsen, Claus Ib
Sengelæsning for madelskere
2013
Gyldendal. 231 sider. Originalt bind
100,00
Orellana, Sif
Rollinger & roulader. opskrifter, tips og idéer til familier med børn
2011
Gyldendal. 265 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Orellana, Sif
Rollinger og roulader. Opskrifter, tips og idéer til familier med børn
2009
Gyldendal. 265 sider. originalt bind med smudsomslag. 4to
100,00
Petersen, Grethe (red.)
Fra danske herregårdskøkkener. Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde
1977
Forum. 140 sider. Original bind. 4to
100,00
Petersen, Halvor
Et stykke med leverpostej - Danmarks nationalpålæg
1997
Roskilde Museums Forlag. 131 sider
85,00
Plum, Camilla
Mors mad året rundt
2001
Politikens Forlag. 472 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Plum, Camilla
Sødt
1999
Fotos af jens Bull. Gyldendal. 232 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Plum, Camilla
Umoderne mad
2004
Gyldendals Bogklubber. 287(5) sider + rettelsesblad. Originalt bind
100,00
Plum, Camilla
Ælle bælle fridadelle. mad for børn og voksne
2005
Gyldendal. 527 sider. Originalt bind. 4to
150,00
Plum, Camilla
Ælle bælle frikadelle. Mad for børn og voksne
1997
Gyldendal. 247 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Price, John
Mad, mennesker & meninger
1983
Stig Vendelkærs Forlag. 154 sider
85,00
Quattrociocchi, Niccolo de
Love and Dishes
1950
The Bobbs - Merrild Company, Indianapolis. 416 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag
150,00
Qvistorff, Helge V
Gjæstgiveriets historie i Danmark
1984
Jysk lokalhistorisk forlag, Skørping. 285 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag
100,00
Qvistorff, Helge V
Herresæder og gastronomi i Norden
Uden år
Skandinavisk Bogforlag, Skørping. 120 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to
100,00
Rathje, Annette m. fl. (red.)
Himmelsk vin. Jordisk føde. Historiske smagsprøver
1997
Christian Ejler´s Forlag. 211 sider. originalt hellærredsbind med smudsomslag
100,00
Scott, Amoret og Christopher
Tobacco and the Collector
1966
Max Parrish, London. 178 sider. Hellærredsbind med smudsomslag
65,00
Seed, Diane
De hundrede bedste pastaretter. Autentiske regionale opskrifter fra Italien
1991
Gyldendals Bogklubber. 128 sider. Original bind
100,00
Sherman, Milton M
All about Tobacco
1970
Sherman National corp., New York.122 sider. Hellærredsbind med smudsomslag
65,00
Skaarup, Kirsten
Vegetariske postejer, pateer og pier
1986
Olivia. 128 sider
85,00
So, Yan - kit
Kinesisk kogebog
2007
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 256 sider. Originalt bind
100,00
Stangerup, Helle
Tidens bord
2001
Høst & Søn. 187 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to
150,00
Stangerup, Helle
Tidens bord
2001
Høst & Søn. 187 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag
200,00
Thaller, Josef
Die neue schwäbische Küche
1984
Hädecke Verlag. 160 sider. Original bind
100,00
Tobak
Bind I:Niels Gustav Bardenfleth: Danskerne og Tobakken. Bind II: Karen Ellen Spannow: Menneskene og Tobakken
1992
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 2 bind.163, 237 sider. Originale bind. Velholdt sæt
200,00
Trier Mørk, Troels
Skovfogedens fiskeretter og blade af skovfogedens dagbog
1985
Chr. Erichsen. 199 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag
100,00
Tryel, Lis & Ejgil
Svamp & Bær
1993
Centrum. 126 sider
65,00
Verdier, Ernest
Dissertations gastronomiques. Monographie et Degustation des Vins de France
No date
No. 26 of 30 copies printed on Hollande van Gelder. Editié par la Société des Cuisiniers de Paris. 356 pages. Inscribed by the author. Full cloth binding, somewhat soiled
500,00
Vezza, Diane Simone
Kartofler. Den internationale kartoffelkogebog
1993
Bogan. 159 sider
85,00
Wachendorf, Viola von
Te
Uden år
Paragon Books. 96 sider. Originalt bind. 4to
65,00
Werle, Loukie og jill Cox
Ingredienser.Den store bog om råvarer.
Uden år
Könemann. 384 sider. 4to
150,00
Willan, Anne
Den klassiske køkkenskole. Oversat og bearbejdet af Suhr´s Husholdningsskole
1994
Gads Forlag. 526 sider. Originalt bind. 4to
100,00
Yunkers, Nina
Når sovsen skiller
2006
Forlaget Modtryk. 224 sider. Originalt bind
100,00