Mad, vin og tobak

Mad, vin og tobak


Klik på bestilknap for at tilføje bog til bestillingsliste


ForfatterTitelÅrBeskrivelsePris: 
Conrads kogebog. En snak om mad af Conrad Bjerre - Christensen1970Gyldendals Bogklub. 196 sider. Original hellærredsbind65,00
Den store grundkogebog - trin for trinUden årNaumann & Göbel. 256 sider. originalt bind. 4to100,00
Frøken Jensens Bagebog2000Gyldendal. 56 sider. originalt bind65,00
Frøken jensens Kogebog. Revideret og ajourført2001Gyldendals Bogklubber. 274 sider. Originalt bind85,00
Gyldendals store kogebog1956Gyldendal. 559 sider. Originalt bind. 4to150,00
Hvidløg. En opskriftsbog1998Indledning ved Sue Lawrence. 64 sider. Original bind65,00
Mad og identiteter. Dansk MadhistorieUden årDansk Landbrugsmuseum. 156 sider. Originalt bind85,00
Moderne Mamma2010Delimo/Galbani. 126 sider. Original bind65,00
Pedros kogebog. Dans mad tilbage i køkkenet2003Lindhardt og Ringhof. 144 sider65,00
Rodfrugterne. Enkel og god mad2005Haddock. 89 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to85,00
Roger Vergé `s Kogebog. Ma cuisine du soleil1981Dansk redaktion Grete Grumme. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 241 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag. 4to100,00
Ali - BabGastronomisk Haandbog1981Oversat af Herman Dedichen. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 1096 sider. Originalt bind200,00
Allam, Paul og David maguinnessBagebiblen. Den ultimative bagebog2011Gyldendal, 365 sider. originalt bind. 4to150,00
Andersen, JacobLivet er ikke det værste man har. Kaffens kulturhistorie i Danmark 1665 - 20152007Gyldendal. 183 sider. originalt bind100,00
Bagger, RigmorHusmandskost for herremænd1984Forlaget Danmark. 112 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag. 4to85,00
Bock, Sonja & Tina ScheftelowitzSuveræne salater. Tag grøn mad ud i det blå2010Politikens Forlag. 220 sider. Originalt bind100,00
Bock, Sonja og Tina ScheftelowitzSuveræn simremad fra fad og gryde2010Politikens Forlag. 235 sider. Originalt bind100,00
Bolin, Britt SandquistLäcker höst och vintermat1997Bra Böcker. 127 sider. Originalt bind. Tvær - 4to100,00
Borser, Knut (ed.)The Elixirs of Nostradamus. Nostradamus´ Original Recipes for Elixirs, Scented Water, Beauty Potions and Sweetmeats1995Bloomsbury. 162 sider. Originalt hellærrredsbind med smudsomslag100,00
Boxer, ArabellaKrydderurter og krydderier2000Forlaget Søren Fogtdal. 205 sider. Originalt bind med smudsomslag100,00
Boyhus, Else - MarieGrisen - en køkkenhistorie1998Gyldendal. 118 sider. Originalt bind100,00
Boyhus, Else - marieKomfuralderen1978Historisk Kogebog Wormianum. 95 sider. Originalt bind65,00
Boyhus, Else - MariePostejer og tærter1977Historisk Kogebog Wormianum. 75(5) sider. Originalt bind65,00
Boyhus, Else - marieSteg og is1979Historisk Kogebog. Wormianum. 78 sider. Originalt bind65,00
Boyhus, Else - MarieTraditionsrige retter1975Historisk Kogebog Wormianum. 84(5) sider. Originalt bind65,00
Brillat - SaverinSmagens FysiologiUden årPå dansk ved Verner Seemann. Gyldendal. 2 bind. 291, 319 sider200,00
Buhl, BettinaHistorien om danskernes mad i 15.000 år - med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger2010Dansk Landbrugsmuseum. 128 sider. Originalt bind100,00
Bundgaard, PederSved på panden. Amok med wok & Chili1999Borgen. 194 sider85,00
Bödvarsdottir, Frida SophiaBaking med spelt2003PP Forlag Norge. 89 sider. Original bind. På norsk65,00
Bøgeskov, PiaGyldendals Salatbog2001Gyldendal. 150 sider. Originalt bind100,00
Carlsen, EllenRaasyltning og anden Tidssvarende syltning. Vejledning og Opskrifter 1938Gyldendal. 107 sider65,00
Carlsen, Helle BrønnumFamiliemad2004Lindhardt og Ringhof. 262 sider. Originalt bind65,00
Chee - Ming, HoKöstliche Asiatiske Küche1994Bassermann. 192 sider. Original bind. 4to100,00
Choate, JudithThe Rediscovered Bean1992J.B. Fairfax, London. 128 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag100,00
Christensen, DannyThe Urban Huntsman. Jagten på stilheden & det gode måltidUden årEventyrministeriet. 182 sider. originalt bind. 4to100,00
Cordain, LorenStenalderkost2011Libris. 2. udgave. 221 sider65,00
Countess MorphyBritish Recipes. The Traditional Dishes of England, Scotland, Ireland & Wales1948Herbert Jenkins. 224 pages. Publisher´s cloth, no jacket85,00
Cramer, H.B.J.Øl og snaps1948Illustreret af Paul Høyrup. Gjellerup.112 sider. Heftet med smudsomslag. Uopskåret 65,00
Davidsen, Mia og Jens ToldstrupBogen om snaps2010Gads Forlag. 222 sider. Originalt bind100,00
Diego - Dortignac, Genevieve m. flTil bords med Toulouse - Lautrec1994Gyldendals Bogklubber. 200 sider. Originalt bind med smudsomslag. Originalt bind. 4to100,00
Eckert, Anneliese og GerhardLademanns Brødbagebog1985Lademann. 159 sider. originalt bind65,00
Eilertsen, MogensVort kæreste værktøj. Træk af måltidets og spiseredskabernes kulturhistorieUden årBranner og Korch. 192 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to150,00
Ejlersen, Søren m. flAlle Aarstidernes livretter2011Politikens Forlag. 783 sider. Originalt bind. 4to150,00
Ejlersen, Søren m. flAarstidernes livretter2009Olivia. 462 sider100,00
Engelstoft, SusanneKlimakogebogen2009FDB/Gyldendal. 167 sider100,00
Forbes, LeslieEt bord i Toscana. Klassiske retter fra hjertet af Italien2000Gyldendal. 159 sider65,00
Forbes, LeslieRemarkable Feasts. Adventures on the Food Trial from Baton Rouge to Old Peking1990Bloomsbury. 224 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag100,00
Franco, SilvanaNemt, hurtigt, sundt2006Ekstra Bladets Forlag. 144 sider65,00
Frank, SørenCognac2002Lindhardt og Ringhof. 176 sider100,00
Fugl, MetteFugls føde1996Med fotografier af Kitte Fennestad. Aschehoug. 159 sider100,00
Gierløff, Christian Tobakkens Krønike. J.L. Tiedmanns Tobaksfabriks jubilæumsskrift 1778 - 19281928Illustreret af Arnold Thornam. I Hovedkommisjon for Bokhandelen Gyldendal Norsk Forlag, Oslo. 243 sider. Hellærredsbind.200,00
Gioffré, RosalbaFrugt & søde sager. Opskrifter fra Italien1999Høst & Søn. 125 sider. Original bind. 4to100,00
Goodman, JordanTobacco in History1994Routledge.280 sider. Paperback. Navn på smudstitelblad100,00
Granov, TorstenEn lille bog om trøfler1996Cultours, Aarhus. 77 sider65,00
Hansen, Hans JürgenKunstgeschichte des Backwerks. geschichte und Entwicklung der Gebäckarten und ihrer Formen1968Stalling, Verlag. 280 sider. originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to200,00
Harbutt, JulietKokkens bog om oste1999Atelier. 256 sider. originalt bind. Navn på titelblad85,00
Helbæk, MetteSundt og simpelt. Opskrifter og inspiration til at spise naturlig mad2016Gyldendals Bogklubber. 277 sider. Originalt bind. 4to100,00
Herraiz, AlbertoPaella2011Phaidos. 206 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to100,00
Hess, ThomasFiskene. Enkel og god mad2006Haddock. 112 sider. originalt bind med smudsomslag. 4to85,00
Hjernøe, AnneAnnes søde syltebog2016Politikens Forlag. 141 sider. Originalt bind. 4to85,00
Hjernøe, AnneSunde salater. 151 salater der smager og mætter2015Politikens Forlag. 264 sider. Originalt bind100,00
Hoffmann, Marc AWhisky. En spændende rejse til verdens bedste mærker og destillerier2008Parragon. 320 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to150,00
Holm, RikkeVarm på brød og lun på boller. De sprøde, de seje, de nemme og de virkelig gode2008Høst & Søn. 140 sider100,00
Ingram, Christine & Jennie ShapterKokkens bog om brød2001Forlaget Atelier. 256 sider. Originalt bind100,00
Ingram, Christine og Jannie ShapterKokkens bog om brød2001Atelier. 256 sider. Originalt bind100,00
Joues, ClaireTil bords med Monet1993Gyldendals Bogklubber. 190 sider. Originalt bind med smudsomslag. 4to100,00
Kjersgaard, ErikMad og øl i Danmarks middelalder1978Nationalmuseet. 217 sider. Originalt bind100,00
Klein, Richard Det sublime sug. Kapitler af cigarettens1995På dansk ved Henrik Palle.Samlerens Bogklub. 248 sider. Paperback65,00
Knickerbocker, PeggyOlive Oil. From Tree to Table1997Chronicle Books, San Fransisco. 167 sider100,00
Knudsen, Ann VibekeBornholmernes mad- en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870 - 1950 11991Bornholms Museum. 80 sider65,00
Knudsen, Bodil MøllerMaden ved taffelbord, kammerbord og køkkenbord. madvarer og madvaner ved det russiske hof i Horsens 1780 . 18072006Byarkivet i Horsens og Horsens Museum. 291 sider. Originalt bind150,00
Koch, Michael & JesperKoch & Krone i køkkenet2003Danish Crown. 167 sider. Original bind65,00
Krantz, Claes Den svenska pipboken1946Walles Bokhandel, Uddevalla. 167 sider. Paperback. Uopskåret. Lille rift i omslaget100,00
Leach, Alison og Jane LewisFiberkogebogen1989Clausens Bøger. 127 sider. Original bind. 4to65,00
Loewe, WalterPetum Optimim1990Norma Publishers, borås. 231 pages. Original cloth with dust jacket. 4to200,00
Meyer, ClausLidt men godt om chokolade2001Gyldendal. 82 sider. Original bind65,00
Meyer, ClausMad i Norden. Smagen af Danmark2008Lindhardt og Ringhof. 231 sider. Originalt bind. 4to100,00
Meyer, ClausÅret rundt i Meyers køkken. Jubilæumsudgave2014Lindhardt og Ringhof. 203 soder. Originalt bind. 4to100,00
Meyer, Claus m. flNy Nordisk Hverdagsmad. Spis efter årstiden2012FDB. 149 sider. Originalt bind100,00
Meyer Nielsen, ClausÅret rundt i Meyers køkken1995Bogklubben 12 Bøger. 197 sider. Original bind. 4to100,00
Mikkelsen, Keld Fuglsang og Jørn Ørum - NielsenTil bords på Ærø. Øen rundt af køkkenvejen2002Forlaget Vesteraas. 47 sider65,00
Mink, MiisaNordisk bagebog. Sikre vindere til morgen, middag og kaffebord2011Ægidius Publishing. 142 sider. Originalt bind100,00
Nilsson, Mats - EricSmakernes återkomst. När maten följer årstiderna2011Ordfront, Stockholm. 235 sider. Originalt halvlærredsbind100,00
Oliver, JamieDet er mere bar´ mad2004PP Forlag. 285(3) sider. Paperback85,00
Oliver, RaymondKogekunstUden årSkandinavisk Bogforlag, Odense. 780 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag og kassette100,00
Olsen, Claus IbSengelæsning for madelskere2013Gyldendal. 231 sider. Originalt bind100,00
Orellana, SifRollinger & roulader. opskrifter, tips og idéer til familier med børn2011Gyldendal. 265 sider. Originalt bind. 4to100,00
Orellana, SifRollinger og roulader. Opskrifter, tips og idéer til familier med børn2009Gyldendal. 265 sider. originalt bind med smudsomslag. 4to100,00
Petersen, Grethe (red.)Fra danske herregårdskøkkener. Udsøgte opskrifter fra kendte herregårde1977Forum. 140 sider. Original bind. 4to100,00
Petersen, HalvorEt stykke med leverpostej - Danmarks nationalpålæg1997Roskilde Museums Forlag. 131 sider 85,00
Plum, CamillaMors mad året rundt2001Politikens Forlag. 472 sider. Originalt bind. 4to100,00
Plum, CamillaSødt1999Fotos af jens Bull. Gyldendal. 232 sider. Originalt bind. 4to100,00
Plum, Camilla Umoderne mad2004Gyldendals Bogklubber. 287(5) sider + rettelsesblad. Originalt bind100,00
Plum, CamillaÆlle bælle fridadelle. mad for børn og voksne2005Gyldendal. 527 sider. Originalt bind. 4to150,00
Plum, CamillaÆlle bælle frikadelle. Mad for børn og voksne1997Gyldendal. 247 sider. Originalt bind. 4to100,00
Price, JohnMad, mennesker & meninger1983Stig Vendelkærs Forlag. 154 sider85,00
Quattrociocchi, Niccolo deLove and Dishes1950The Bobbs - Merrild Company, Indianapolis. 416 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag150,00
Qvistorff, Helge VGjæstgiveriets historie i Danmark1984Jysk lokalhistorisk forlag, Skørping. 285 sider. Original hellærredsbind med smudsomslag100,00
Qvistorff, Helge VHerresæder og gastronomi i NordenUden årSkandinavisk Bogforlag, Skørping. 120 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to100,00
Rathje, Annette m. fl. (red.)Himmelsk vin. Jordisk føde. Historiske smagsprøver1997Christian Ejler´s Forlag. 211 sider. originalt hellærredsbind med smudsomslag100,00
Scott, Amoret og Christopher Tobacco and the Collector1966Max Parrish, London. 178 sider. Hellærredsbind med smudsomslag65,00
Seed, DianeDe hundrede bedste pastaretter. Autentiske regionale opskrifter fra Italien1991Gyldendals Bogklubber. 128 sider. Original bind100,00
Sherman, Milton MAll about Tobacco1970Sherman National corp., New York.122 sider. Hellærredsbind med smudsomslag65,00
Skaarup, KirstenVegetariske postejer, pateer og pier1986Olivia. 128 sider85,00
So, Yan - kitKinesisk kogebog2007Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 256 sider. Originalt bind100,00
Stangerup, HelleTidens bord2001Høst & Søn. 187 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag. 4to150,00
Stangerup, HelleTidens bord2001Høst & Søn. 187 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag200,00
Thaller, JosefDie neue schwäbische Küche1984Hädecke Verlag. 160 sider. Original bind100,00
TobakBind I:Niels Gustav Bardenfleth: Danskerne og Tobakken. Bind II: Karen Ellen Spannow: Menneskene og Tobakken1992Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 2 bind.163, 237 sider. Originale bind. Velholdt sæt200,00
Trier Mørk, TroelsSkovfogedens fiskeretter og blade af skovfogedens dagbog1985Chr. Erichsen. 199 sider. Originalt hellærredsbind med smudsomslag100,00
Tryel, Lis & EjgilSvamp & Bær1993Centrum. 126 sider65,00
Verdier, ErnestDissertations gastronomiques. Monographie et Degustation des Vins de FranceNo dateNo. 26 of 30 copies printed on Hollande van Gelder. Editié par la Société des Cuisiniers de Paris. 356 pages. Inscribed by the author. Full cloth binding, somewhat soiled500,00
Vezza, Diane SimoneKartofler. Den internationale kartoffelkogebog1993Bogan. 159 sider85,00
Wachendorf, Viola vonTeUden årParagon Books. 96 sider. Originalt bind. 4to65,00
Werle, Loukie og jill CoxIngredienser.Den store bog om råvarer.Uden årKönemann. 384 sider. 4to150,00
Willan, AnneDen klassiske køkkenskole. Oversat og bearbejdet af Suhr´s Husholdningsskole1994Gads Forlag. 526 sider. Originalt bind. 4to100,00
Yunkers, NinaNår sovsen skiller2006Forlaget Modtryk. 224 sider. Originalt bind100,00